O nama

O Agenciji Aedium

AEDIUM  d.o.o. je licencirana agencija za promet nekretninama i poslovno savjetovanje, aktivni član Hrvatske gospodarske komore te potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama.

Tvrtka je osnovana 2003.godine u Dubrovniku i posjeduje veliko poslovno iskustvo i profesionalno vodstvo u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina.
Naša misija je dobrom organizacijom i individualnim pristupom klijentu olakšati posao kupnje ili prodaje nekretnina, a zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši su prioriteti.

Nudimo usluge posredovanja u kupoprodaji stanova, kuća, vila,  građevinskih i poljoprivrednih zemljišta te poslovnih prostora, procjene trenutne tržišne vrijednosti nekretnine, pravne usluge i porezno savjetovanje. 
Iz  usluga vezanih za financije izdvajamo računovodstvo - knjigovodstvo, financijsko savjetovanje, izradu energetskog certifikata, dok u graditeljstvu u suradnji s našim partnerima možemo ponuditi usluge projektiranja, građenja, nadzora u graditeljstvu, kao i izradu troškovnika. Registracija i otvaranje novih tvrtki samo je jedan segment ponude pravnih usluga. Posredničkom ugovornom obvezom omogućujemo dolazak u vezu kupca i prodavatelja radi zaključivanja pravnog posla te upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim i poreznim obvezama koje proizlaze iz same kupoprodaje nekretnine.

U koordinaciji i suradnji s odvjetničkim te javnobilježničkim uredom, ovlaštenim arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima i poreznim savjetnicima nudimo Vam sigurnost u poslovanju. Zastupamo domaće i strane fizičke i pravne osobe na domaćem i stranom tržištu te surađujemo s nekolicinom Inozemnih agencija  i agencija u Hrvatskoj. Za strane partnere i klijente vršimo prevođenje svih potrebnih dokumenata na engleski, njemački, francuski i ruski jezik.
Za svoje usluge zaračunavamo kodeksom propisanu proviziju.
 

Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu ili o tome još razmišljate,
kontaktirajte nas kako bi Vas pravodobno informirali i savjetovali!


Uredi Aedium agencije za nekretnine nalaze se u centru poslovnog dijela Dubrovnika, svega 1000 metara od stare povijesne jezgre te ne čudi što veliki broj posjetitelja ovog lijepog grada posjećuje i našu agenciju kao bi im pomogli u potrazi željene nekretnine. U neposrednoj blizini naše agencije nalaze se brojne banke, drugi poslovni i trgovački centri, robne kuće, poznati Jugov bazen, sud i uredi državne uprave.
 

Dobrodošli!

ÆDIUM d.o.o.
Vukovarska 9
20000 Dubrovnik - Hrvatska
Tel: +385-20-311-344
Fax : +385-20-311-345
GSM: +385-91-311-3440
e-mail: aedium.croatia@gmail.com
www.real-estate-dubrovnik.com